Natural Processing Solutions op Fruit Logistica

Ieder jaar zijn er talloze congressen, expo’s en beurzen in het binnen- en buitenland, gericht op de voedselsector. Voor een goed lopend MKB food bedrijf is het echter te veel om zich te profileren op al die verschillende evenementen en moeten er dus keuzes gemaakt worden. TOP heeft er voor gekozen om ieder jaar naar één grote internationale beurs te gaan, en dat is de Fruit Logistica in Berlijn. Ook in 2015 is TOP weer present, en deze keer deelt TOP een stand met samenwerkingspartners JFPT/foodlife en Cool Wave Processing.

Cool Wave Processing, JFPT/foodlife en TOP zullen gezamenlijk een showroom inrichten waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwerking van groente en fruit getoond zullen worden. De showroom draagt de naam ‘Natural Processing Solutions, powered by TOP, Cool Wave Processing and JFPT/foodlife’. De innovaties die worden tentoongesteld zijn namelijk allemaal voorbeelden van technologieën die slimmer, natuurlijker en milder groente en fruit kunnen verwerken.

Eén van de innovaties is de Pluckr. Dit is de druiven onttrosser waarmee TOP en JFPT/foodlife eerder dit jaar de Food Valley Award binnensleepten. Een nog recentere innovatie is The Cold Press No.1. Met deze pers, welke op de markt wordt gebracht door Cool Wave Processing in samenwerking met JFPT/foodlife, is het mogelijk om op een semi-industriële en hygiënische manier de beste kwaliteit groente- en fruitsappen te persen. Een derde innovatie die in de showroom in Berlijn te zien zal zijn is de Melonpeeler, een simpel maar slim bedacht apparaat om handmatig snel meloenen van hun schil te ontdoen.

De Fruit Logistica is van 4 februari tot en met 6 februari 2015. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. U kunt ons vinden in hal 5.1 stand B-03.