Enthousiasme onder topsporters voor natuurlijke sportdrank

In de vorige nieuwsbrief berichtten wij al over de door TOP ontwikkelde natuurlijke sportdrank RE:Balance. Een paar weken geleden hebben topsporters de eiwitrijke sportdrank kunnen proeven in een speciaal georganiseerde sessie in samenwerking met InnoSportNL en sportcentrum Papendal in Arnhem.

De groep sporters, van boogschutters tot handballers, reageerden zeer positief op de sportdrank. Met name het feit dat het veel eiwitten bevat, meer dan de eiwitverrijkte kwark die ze nu gebruiken, werd goed beoordeeld. Ook de lekkere smaak, en het gebruiksgemak werd geprezen. Veel van de sporters gaven aan het product zeker te willen gebruiken wanneer dit op de markt is. Ook gaven de sporters waardevolle feedback over onder andere het etiket, die gebruikt gaat worden om het product nog beter te kunnen vermarkten.

Op het artikel over de sportdrank in de vorige nieuwsbrief zijn al veel positieve reacties gekomen van zowel producenten als retailers. Wij verwachten dan ook dat de marktintroductie van deze natuurlijke sportdrank niet lang op zich zal laten wachten.