Ewald Huiskes versterkt TOP-team

Sinds februari dit jaar mag ik het team van TOP bv versterken als Business developer. Ik kijk er naar uit om u als partner of klant van TOP bv te ontmoeten, ondanks de onzekere periode door het Coronavirus.

Ik werk graag in een internationale omgeving, en in nauwe samenwerking met collega’s en klanten beoog ik toegevoegde waarde te genereren. Ik breng mensen graag in verbinding. Het feit dat ik vloeiend Italiaans, Spaans, Frans, Engels en Duits spreek, maakt dat taalbarrières mij zelden in de weg staan.

Ik heb veel ervaring opgedaan in de internationale verkoop en new business development van technische kunststoffen, inkleurpreparaten, verpakkingen, hightech tape & fabrics. Daarnaast heb ik kennis van diverse productieprocessen: extrusie, spuitgieten, drukloos gieten, koud verstrekken van kunststof filamenten, thermovormen, pasteuriseren en steriliseren en aseptisch afvullen. In mijn laatste functie ben ik actief geweest in de food industrie en verkocht ik wereldwijd cap foil voor UHT en gesteriliseerde dranken.

Mijn eerste weken bij TOP bv maken dat ik mij als een vis in het water voel. Het is prettig werken met een getalenteerd en professioneel team dat doelgericht werkt aan nieuwe innovaties. De klant staat daarbij altijd centraal. Nu ik TOP als bedrijf beter ken, zie ik er naar uit om kennis met u te maken. Laten we hopen dat wereldwijd het Coronavirus snel onder controle is en dat we de besmettingen kunnen stoppen. Dat laatste hoeft onze kennismaking op korte termijn niet in de weg te staan. Ook via video conference of per telefoon ga ik graag het gesprek met u aan. Samen kunnen we mogelijk al werken aan realisatie van uw plannen voor de toekomst.

Ik houd van pionieren om te komen tot de beste oplossing, waarmee kan ik u van dienst zijn?

Ewald Huiskes
Business developer

Mail
Tel. +31(0) 646 799 396