De gezondheidsvoordelen van verse vruchtensap behouden door gebruik van optimale technologie. Vruchtensap bevat essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het menselijk lichaam. Deze voedingsstoffen zijn van nature gezond en verbeteren de...
Bericht geplaatst op: 22 augustus 2022
TOP legt de laatste hand aan het conceptuele ontwerp van een fabriek voor het produceren van verse gemaksproducten in Saoedi-Arabië. De ultramoderne fabriek is uitgerust met geavanceerde verwerkingstechnologieën en ingericht voor de productie van een...
Bericht geplaatst op: 17 maart 2022
TOP uit Wageningen en het Poolse bedrijf Blue Fifty uit Krakau slaan de handen in elkaar. Samen onderzoeken ze mogelijkheden om nieuwe plantaardige eiwitten te produceren binnen de EU. Zo bieden ze een rendabele oplossing voor de opkomende markt. De vraag...
Bericht geplaatst op: 24 februari 2022
Eiwittransitie en veganisme zijn niet meer weg te denken trends. TOP-BV investeert de komende tijd daarom in de ontwikkeling van ingrediënten, producten en systemen om een veganistisch alternatief te creëren voor het ei. De verwachting is om deze producten...
Bericht geplaatst op: 9 februari 2022
Afgelopen december beantwoorde TOP CEO Wouter de Heij in 1 klein uur prangende vragen over de voedselindustrie in de informatieve webinar "The Future of Food in het aankomende post-Covid tijdperk". Een blijvend relevant onderwerp, dus heb je hem gemist? Kijk...
Bericht geplaatst op: 22 februari 2021
TOP-BV (TOP) uit Wageningen gaat samenwerken met Airofiller Equipment Solutions BV (Airofiller) uit Houten waardoor ontwerpen van machines sneller en beter gerealiseerd zullen worden. TOP bezit de ervaring en kennis om machines te ontwerpen en Airofiller de...
Bericht geplaatst op: 22 februari 2021
TOP ontwikkelt in Wageningen een speciale behandelkamer waarin pH-neutrale, eiwitrijke producten met Pulsed Electric Field (PEF) gepasteuriseerd kunnen worden. Een energiebesparende, continue pasteurisatie waarbij de smaak, kleur, textuur en...
Bericht geplaatst op: 22 februari 2021
TOP onderzoekt op pilot-schaal de mogelijkheden om stabiele, transparante olie-in-water-emulsies te produceren zonder kunstmatige toevoegingen. Door fysische processen in te zetten worden emulgatoren en suikers overbodig. Zo maken we dranken die niets...
Bericht geplaatst op: 22 februari 2021
Wanneer: 15 december 16:00 – 17:00 Waar: Online, link volgt Voor wie: Voor iedereen die werkzaam- of geïnteresseerd is in de levensmiddelenindustrie Aanmelden: Openbaar, dus niet nodig Taal: Engels Save the date! Op dinsdag 15 december...
Bericht geplaatst op: 30 november 2020
TOP bv heeft na jaren van intern onderzoek en experimenteren een technologieplatform ontwikkeld om plantaardige vetten te vangen in een matrix, vergelijkbaar met dierlijk vetweefsel. Het is immers geen geheim dat de smaak, textuur en sappigheid van goed...
Bericht geplaatst op: 30 november 2020