PurePulse – Vers, Behoud Voedingswaarde, Langer Houdbaar

De gezondheidsvoordelen van verse vruchtensap behouden door gebruik van optimale technologie.

Vruchtensap bevat essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het menselijk lichaam. Deze voedingsstoffen zijn van nature gezond en verbeteren de immuniteit van het lichaam. Traditionele technieken voor de productie van vruchtensappen hebben het nadeel dat een deel van de vitamines, mineralen en enzymen verloren gaan tijdens de verwarmings- en oxidatiefasen.
PurePulse Technology maakt productie van hoogwaardige sappen mogelijk, met een verlengde houdbaarheid van 21 dagen, zonder verlies van versheid, smaak, kleur, geur en voedingswaarde.

PurePulse is een “inline” koude pasteurisatietechnologie en maakt gebruik van Pulsed Electric Fields (PEF 2.0) om dranken en andere vloeibare voedingsmiddelen te pasteuriseren. Het is een niet-thermische methode en maakt gebruik van korte stroompulsen om microben te inactiveren zonder nadelige effecten heeft op de voedselkwaliteit.

De PurePulse 600 oplossing van TOP is een compleet systeem, inclusief hoogspanningsapparatuur, behandelkamer, warmtewisselaars, pompen, kleppen, besturingen en een buffertank voor opstartwater. Het systeem is ontworpen voor zuurarme vruchtensappen. De jaarcapaciteit kan oplopen tot 4 mln liters per jaar.

Geïnteresseerd? Lees zeker onze White Paper over dit onderwerp: PurePulse White Paper – TOP