Nieuws

Pagina: 12
De Cold Press No.20 is de grote broer van de Cold Press familie. Dit maakt hem uitermate geschikt voor middelgrote industriële sap producenten. De Cold Press No.20 is instaat de zakken automatisch te legen en kan door slechts één operator volledig bestuurd...
Bericht geplaatst op: 30 januari 2018
PurePulse is een inline koude pasteurisatietechnologie. Het maakt gebruik van Pulsed Electric Fields (PEF 2.0) om dranken en andere vloeibare voedingsmiddelen te pasteuriseren. Omdat de temperatuur nooit boven 40 oC uitkomt, blijven alle vitaminen, geuren,...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
De Compact Dryer is een industriële en autonome drooginstallatie. Dankzij het slimme ontwerp neemt hij maar weinig ruimte in in de productiefaciliteit. De droger voldoet aan de laatste Europese regelgeving voor hygiëne (EHEDG) en veiligheid...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Klassieke hulpmiddelen zoals interviews, enquêtes en intercollegiale toetsing workshops zijn te duur, snel bevooroordeeld en/of leveren eenvoudigweg niet de inzichten die nodig zijn om te slagen in de hedendaagse zakenwereld. StoryConnect levert een naadloze...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Phytonext is een nieuwe extractietechnologie die in het bijzonder geschikt is voor selectieve extractie van phytochemicaliën uit natuurlijk materiaal. De technologie is een mildere vervanging van de giftige hexaan en aceton die momenteel in de...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
BOX is een incubator die investeert in ondernemers en startups in de voedselsector. Daarnaast treedt BOX op als accelerator voor bestaande startups door hen te ondersteunen met nuttige bronnen, kennis en ervaring. Hun uitgebreide netwerk van potentiële...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Holland Food Ventures is een incubator die investeert in ondernemers en startups in de voedselsector. Hiermee helpt zij innovatieve en duurzame technologieën en producten door het traject naar de markt te...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Pascal Processing is een gecertificeerd tolling centrum voor High Pressure Processing (HPP) / Pascalisatie. In deze faciliteit wordt de houdbaarheid van verpakte voedselproducten zoals smoothies, sauzen, vlees en vis, en kant-en-klaarmaaltijden aanzienlijk...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Installatie voor het snel meten van de ademhalingsfrequentie van verse groenten en fruit. De aanvullende software berekent de benodigde doorlaatbaarheid voor de folie, gebaseerd op de gemeten zuurstofrespiratiefrequentie. Het PerfoTec laser systeem gebruikt...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Unieke, gezonde en natuurlijke culinaire ingrediënten: groetensapreducties, carotene oliën en groentenpoeders. Smartness From Nature geeft chef-koks nieuwe mogelijkheden voor het maken van heerlijke en spectaculaire...
Bericht geplaatst op: 14 april 2017
Pagina: 12