Plantaardig Stoofvlees

De plantaardige stoofvleesproducten zijn een reeks producten die gebaseerd zijn op één textuur en verwerkingstechnologie.

arrow

Wat is het?

De plantaardige stoofvleesproducten zijn een reeks producten die gebaseerd zijn op één textuur en verwerkingstechnologie. Hiermee kan een heerlijke plantaardige variant van boeuf bourguignon, rendang of authentiek Nederlands zuurvlees worden gemaakt.
Dit wordt bereikt door de unieke mix van ingrediënten en het proces dat nodig is voor de productie van de gestoofde stukjes vlees. Waar andere plantaardige varianten volledig uit elkaar zouden vallen of een scala aan off-flavours zouden vormen door de zeer hoge hittebelasting op de blikjes tijdens het gebruik van een autoclaaf, worden de textuur en smaak van dit product er niet door aangetast.

arrow

De bijdrage van TOP

TOP heeft haar jarenlange expertise op het gebied van plantaardige innovatie ingezet om dit meesterwerk van plantaardig gestoofd vlees te creëren. Aan de basis van deze prestatie ligt een grondige kennis van het autoclaafproces, dat essentieel is voor het maken van een houdbaar product.
De kennis die TOP heeft opgedaan op het gebied van vleesanalogen heeft het mogelijk gemaakt om een houdbaar vleesanaloog te maken dat niets van zijn textuur of smaak verliest tijdens de zware omstandigheden in de autoclaaf.