Plantaardige Melk

Iedereen kent melk, maar niet iedereen houdt van melk. In dit geval kan deze plantaardige melk niet worden genegeerd door iedereen die houdt van de heerlijke witte drank.

arrow

Wat is het?

Iedereen kent melk, maar niet iedereen houdt van melk. In dit geval kan deze plantaardige melk niet worden genegeerd door iedereen die houdt van het heerlijke witte drankje.
Deze plantaardige melk is anders dan andere plantaardige melk, omdat het doel is om melk echt na te bootsen. Het is herkenbaar aan de unieke smaak van deze melk.
Daarnaast zijn er twee spin-off producten ontwikkeld: een plantaardige baristamelk en een plantaardige chocolademelk. Elk met hun eigen bijzondere eigenschappen.
De baristamelk heeft het beste plantaardige schuim, gecombineerd met een romige smaak. De chocolademelk wordt beschouwd als beter dan zuivelchocolademelk, vanwege de chocoladesmaak en het heerlijke mondgevoel.

arrow

De bijdrage van TOP

De combinatie van deze drie melksoorten was niet eenvoudig te ontwikkelen voor TOP. Je zou denken dat je eerst de melk ontwikkelt, waarna je het recept aanpast om een barista en chocolademelk te produceren. Maar dat was niet het geval.
Het creëren van de melk was een kwestie van het vinden van een neutrale basis, waarop de smaak en romigheid kon worden gebouwd. En dat alles met behoud van een witte kleur en zonder bijsmaken te introduceren. Alleen met de uitgebreide kennis van TOP op het gebied van plantaardige eiwitten was dit mogelijk.
Het verbazingwekkende schuim van de baristamelk was alleen mogelijk met een andere eiwitbron en extra kennis over schuimtechnologie. De experts van TOP hebben deze code gekraakt door de eiwit- en schuimtechnologie kennis te combineren om dit stabiele schuim te creëren.
De chocolademelk was een van de lekkerste projecten waar TOP aan heeft mogen werken. Elke week chocolademelk proeven was een waar genot. De expertise van TOP op het gebied van stabilisatie en houdbaarheidstesten maakte het mogelijk om een stabiele chocolademelk te krijgen, die geconsumeerd kan worden zonder de fles te hoeven schudden.