Plantaardige Roomkaas

Iedereen kent Philadelphia roomkaas. Laten we onze plantaardige roomkaas aan je voorstellen: een romige en heerlijke roomkaas.

arrow

Wat is het?

Iedereen kent Philadelphia roomkaas. Laten we onze plantaardige roomkaas aan je voorstellen: een romige en heerlijke roomkaas.
Dit roomkaasalternatief, dat gemaakt is van alleen maar zuivere ingrediënten, dient als de perfecte spread voor op een cracker. Maar de verbazingwekkende eigenschap van deze plantaardige roomkaas is dat hij ook kan worden gebruikt als ingrediënt voor cheesecake!
Bovendien kan deze gefermenteerde roomkaas worden gebruikt als basis voor andere smaakuitbreidingen zoals knoflook, fijne kruiden en bieslook.
Dit fantastische product is een van de best ontvangen plantaardige zuivelproducten in ons assortiment en een waar staaltje innovatie.

arrow

De bijdrage van TOP

Een van de eerste en belangrijkste producten in het portfolio van plantaardige zuivel is de plantaardige roomkaas. TOP heeft deze plantaardige roomkaas van begin af aan ontwikkeld.
Het vinden van de juiste eiwitbron was moeilijk, vanwege de grote invloed op de smaak en textuur. Het grote aantal geteste eiwitten in de TOP-database maakte het mogelijk om de beste kanshebbers correct te identificeren en al snel werd de juiste eiwitbron geïmplementeerd voor de meest romige en rijke textuur.
Bovendien is het fermentatieproces dat wordt gebruikt om de frisse en zuivelachtige smaken in de roomkaas te produceren een uniek proces vergeleken met andere plantaardige zuivelproducten. Door dit te combineren met de best mogelijke smaken werd het unieke smaakprofiel van roomkaas verkregen.