Plantaardige Worsten

De plantaardige worst is het hoogtepunt van uitgebreid onderzoek en innovatie. Gemaakt met de veeleisende flexitariër in gedachten, die op zoek is naar een authentieke vleeservaring, biedt deze plantaardige worst alles.

arrow

Wat is het?

De plantaardige worst is het hoogtepunt van uitgebreid onderzoek en innovatie. Gemaakt met de veeleisende flexitariër in gedachten, die op zoek is naar een authentieke vleeservaring, biedt deze plantaardige worst alles: een echte vleesachtige smaak, een sappige textuur en de perfecte stevigheid en bite.
Het overwinnen van de ingewikkelde uitdaging om een stevige, maar toch sappige textuur te bereiken was alleen mogelijk na jaren van ontwikkeling. De resulterende smaak en textuur van deze plantaardige worst steken met kop en schouders boven de concurrentie uit.
En dat is niet het einde van het verhaal – deze uitzonderlijke plantaardige worst heeft een buitengewone toewijding aan zowel duurzaamheid als consumententevredenheid: zorgvuldig vervaardigd om sojavrij en palmolievrij te zijn en met een felbegeerde Nutriscore A-classificatie.
Deze verrukkelijke worst levert een robuuste en bevredigende bite, verrijkt met een heleboel extra voordelen. Echt, het meest overtuigende bewijs van zijn uitmuntendheid kun je zelf proberen.

arrow

De bijdrage van TOP

Op basis van haar jarenlange expertise op het gebied van plantaardige innovatie heeft TOP haar schat aan kennis ingezet om deze plantaardige worst zorgvuldig van de grond af aan op te bouwen. De revolutionaire textuur en sappigheid staan hierbij centraal.
Dankzij TOP’s kennis van emulsietechnologie heeft de worst toch een zeer sappige textuur, zonder een te vet of te droog mondgevoel te krijgen. De smaak speelt ook een belangrijke rol in de worsten als een manier om een echte braadworst of chipolata na te bootsen. TOP heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende smaakprofielen die in de worsten kunnen worden verwerkt.
TOP heeft niet alleen het recept van de plantaardige worst ontwikkeld, maar is ook betrokken geweest bij het opzetten van een pilotlijn. Dit maakte het mogelijk om de worsten op industriële schaal te produceren met conventionele machines.
Deze uitgebreide ervaring is onvervangbaar in de wereld van vleesanalogen. Deze kennis en praktijkervaring maken TOP tot de meest geschikte partner om het potentieel van uw vleesanaloge creaties te realiseren.