Terugblik: Eetbeleving op TEDxBinnenhof

Misschien is het je opgevallen dat we bij TOP Foodlab de laatste tijd druk waren met het organiseren van de eetbeleving op TEDxBinnenhof. Op maandag 31 maart, was het zover, de dag dat 500 vooraanstaande mensen uit de wetenschap, politiek en het bedrijfsleven zich verzamelden in de Ridderzaal op het Binnenhof in Den Haag om zich te laten inspireren door 10 TED talks van innovatieve Nederlanders. Als één van de officiële partners van TEDxBinnenhof waren wij als TOP gevraagd om een inspirerende eetbeleving tijdens het event te organiseren. Nu staat de catering van een evenement behoorlijk ver van onze core business. Waarom waren juist wij dan toch het aangewezen bedrijf om dit te doen?

Als een innovatieve dienstverlener in de agro- en foodsector staan we met TOP aan de basis van veel product- en procesinnovaties. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd van partners en vrienden die de meest mooie producten maken. En daar zijn we trots op! Zo trots, dat we deze kans gegrepen hebben om deze mooie initiatieven een podium te geven en zo de bezoekers van TEDxBinnenhof kennis te laten maken met ze.

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, vindt u hier een fotoreportage van het eten en drinken. Dank aan alle betrokken initiatieven, zonder jullie hebben we dit niet kunnen doen!