TOP BV en Airofiller Equipment Solutions BV bundelen krachten

TOP-BV (TOP) uit Wageningen gaat samenwerken met Airofiller Equipment Solutions BV (Airofiller) uit Houten waardoor ontwerpen van machines sneller en beter gerealiseerd zullen worden. TOP bezit de ervaring en kennis om machines te ontwerpen en Airofiller de capaciteit, ervaring en apparatuur deze te assembleren. De klant krijgt daardoor de best denkbare service, van eerste ontwerp tot onderhoud van de geleverde machines.

Beide partijen houden zich al jaren bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van disruptieve technologieën in de levensmiddelentechnologie. TOP focust hierbij op onderzoek en ontwikkeling van technologieën en Airofiller heeft ervaring in het bouwen en onderhouden van turnkey, op maat gemaakte machines voor het afvullen en verpakken van allerlei vloeibare producten. Vandaar dat TOP voor bouw en servicing de handen ineen slaat met Airofiller. Beide partners blijven doen waar ze goed in zijn en bieden elkaar zo nieuwe kansen.

Naast bouw en servicing ontwikkelen TOP en Airofiller in de toekomst samen nieuwe machines en technologieën. “TOP heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in novel-food-processing. De innovatieve afvulmogelijkheden van Airofiller geleid door Marc Terlouw sluiten perfect aan bij die van TOP”, aldus TOP CEO Wouter de Heij. Op het moment werken de partijen samen aan het realiseren van de eerste volledig geautomatiseerde keuken in Europa. Wouter de Heij: ‘’Innoveren is doen in de praktijk, Airofiller toont bij elk project weer aan dat ze ook zo in de wedstrijd zitten’’.