TOP helpt bedrijven bij de realisatie van ideeën

‘We’ll turn your ideas into reality’ is het centrale thema waarmee TOP zich van 20 tot en met 23 maart 2018 presenteert op de Anuga FoodTec in Keulen. Wij willen meer bedrijven helpen om waardevolle ideeën te realiseren; TOP heeft veel kennis en ervaring in huis waar het gaat om proces development en food design. De afgelopen jaren heeft TOP haar innovatietalent laten zien door het ontwikkelen van vernuftige machines en processen voor ogenschijnlijk eenvoudige toepassingen zoals de druivenplukker, een compacte droger en recent nog twee Cold Presses voor industrieel gebruik.

Bezoek ons op Anuga FoodTec

De Anuga FoodTec is een internationale beurs voor de voeding- en drankenindustrie en vindt plaats van 20 tot en met 23 maart. Met 1.500 exposanten uit meer dan 50 landen is het een van de grootste beurzen op dit gebied.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de beurs en bieden u dan ook graag gratis toegangskaarten aan.
U kunt deze aanvragen door ons een e-mail te sturen.
Ook kunt u alvast een afspraak inplannen met een van onze medewerkers op de beurs.

Gratis gebruik TOP FoodLab

Het ontwikkelen van ideeën blijft niet bij een papieren verhaal. Klanten kunnen hun product of proces gratis testen in ons nieuwe FoodLab.

In het TOP FoodLab is alles aanwezig om op kleine schaal proefproducties uit te voeren voor een breed scala aan producten. Machines zoals een vul-lijn, een verpakkingslijn en een metaaldetector zijn beschikbaar. Ook TOPs eigen innovaties als PurePulse, PEF2.0, Coldpresses en de AMAP verpakkingstechnologie kunnen worden gebruikt. In een onlangs gebouwde proefopstelling kunnen vrijwel alle pasteurisatie- en sterilisatieprocessen worden gesimuleerd op verschillende procescondities.

Kunnen wij u helpen met het realiseren van uw ideeën?

Bezoek ons op de Anuga (Hall 4.2, C-091) of maak vrijblijvend een afspraak.