TOP geeft veel openheid op nieuwe website

Zoals vermeld in ons persbericht van 12 juli:

Inspiratie voor de voedingsindustrie van morgen. Dat is wat TOP BV uit Wageningen met haar nieuwe website wil bieden. De site geeft met showcases een overzicht van de grote innovaties die het bedrijf de laatste jaren mede heeft ontwikkeld en van de services die het de agrifood industrie te bieden heeft.

TOP BV, dienstverlener in food design, procesontwerp en innovatiemanagement, heeft in de afgelopen twaalf jaar aan de wieg gestaan van geavanceerde foodinnovaties. Bij nieuwe processen, zoals conserverings- of AGF procestechnologieën, maar ook bij concrete producten, zoals de vleesvervanger Beeter en de cold-pressed sappen van Naturalicious. De website, die is ingedeeld in categorieën, geeft met deze showcases een inspirerende blik op de mogelijkheden om samen met TOP BV te komen tot nieuwe succesvolle producten en processen.

TOP is sterk gericht op open innovatie en werkt daarom samen met bedrijven uit de gehele voedingsmiddelenketen, van “farm to fork”. Zelfs met industrieën buiten de voedingsindustrie wordt samengewerkt, zoals HighTech en Pharma. Elk denkbaar business model is hierbij bespreekbaar. TOP ziet de voordelen van samenwerking; doordat partners elkaars kennis en ervaring versterken ontstaan er keer op keer unieke en bruikbare innovaties.

Regelmatig zullen op de website inspirerende nieuws items, blogs en showcases geplaatst worden. Geïnteresseerden kunnen zich op de website aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.