TOP Seminar: Radio-Frequency in-pack Sterilization

Radio-Frequency Sterilization seminar at TOP bv

Met genoegen nodigen wij u uit voor een seminar over Radio-Frequency Sterilization procestechnologie.  Tijdens dit seminar zullen wij u informeren over enkele trends in de voedselindustrie, nieuwe voedselprocessen en de mogelijkheden voor lang houdbare producten met verbeterde kwaliteit.

De Radio-Frequency sterilisatietechnologie werd door TOP ontwikkeld. Het maakt gebruik van radiogolven om voedselproducten snel op te warmen tot sterilisatie-temperaturen. De technologie is geschikt om verpakte voedingsmiddelen te steriliseren, wat resulteert in producten met een verbeterde sensorische eigenschappen door de verkorte verhittingstijd.  Tijdens het seminar zal TOP u informeren over de technologie en de mogelijkheden die het creëert voor nieuwe of verbeterde producten. Uiteraard krijgt u de gelegenheid producten te proeven die geconserveerd zijn met de RF sterilisatietechnologie.

Het seminar vindt plaats tijdens de Dutch Agri Food Week, op donderdag 11 oktober 2018, 13.00 – 17.30 hrs, bij TOP bv in Wageningen. Toegang: gratis.

Programma:
13:00u Ontvangst
13:30u Start seminar
= Matthijs van Dijk – Reframing Studio – Trends in food
= Jannie van Beek – TOP bv – RF technology
= Speaker from industry – t.b.c. – Industry case
= Astrid Kemper – TOP bv – Future TOP technologies
1
6:30u Netwerkborrel

Als u deze laatste ontwikkeling niet wil missen, schrijf dan in voor dit seminar door een e-mail te sturen aan .