Webinar terugkijken – ”The Future of Food in het aankomende post-covid tijdperk”

Afgelopen december beantwoorde TOP CEO Wouter de Heij in 1 klein uur prangende vragen over de voedselindustrie in de informatieve webinar “The Future of Food in het aankomende post-Covid tijdperk”. Een blijvend relevant onderwerp, dus heb je hem gemist? Kijk hem dan terug!

In de webinar vertelt Wouter de Heij ons over de impact van COVID-19 op de voedselindustrie met blik op het recente verleden, heden en de nabije toekomst. Dat COVID-19 wereldwijd een verregaande impact heeft, is tenslotte niet te ontkennen. Ook de voedselindustrie ontkomt hier niet aan. Het ene gevolg is al duidelijk merkbaar, het andere nog onvoorspelbaar.

Het is nu tijd om onszelf kritische vragen te stellen. Wat zijn onze primaire behoeftes? Gaan computers en AI een grotere rol spelen? Zijn plant-based producten meer dan een hype? En wat is er voor nodig om op de ontwikkelingen in te spelen?

Kijk het hier terug.